© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/abl/news/2362?season=3
Jūs šobrīd skatāties informāciju par 2005/06 sezonas spēlēm. Rādīt aktuālās sezonas informāciju?

ABL sponsori


DSN pirmā uzvara

28.11.2008

 

Pēc astoņiem zaudējumiem pirmajās astoņās spēlēs Latvijas Amatieru Basketbola līgā (ABL) DSN vienība izcīnījusi pirmo uzvaru, savā laukumā ar rezultātu 47:36 (!) apspēlējot "3. BJSS" basketbolistus.

 

Abu B grupas pastarīšu pirmajā tikšanās reizē "3. BJSS" savā laukumā izcīnīja uzvaru (77:67), kas bija vienīgais komandas panākums līdz šim. Un arī pēc otrās tikšanās reizes uzvaru skaits nepalielinājās, jo pie pirmās uzvaras tika DSN. Pirmajā spēles ceturtdaļā viesi spēja iemest tikai divus punktus...

Spēles beigu rezultāts 47:36 DSN labā. Uzvarētājiem 13 punktus guva Artūrs Rāgs, bet desmit punkti un deviņas atlēkušās bumbas Arnim Lībažam. Zaudētājiem rezultatīvākais ar astoņiem punktiem bija Didzis Brauns, kuram arī piecas atlēkušās bumbas.

Bez uzvarām ABL turnīrā joprojām cīnās "Rīdzene 90", "Gulbenes BJSS" un "Tukuma lidosta" vienības.

Tikmēr jau šovakar B grupā līderu divcīņa - pirmās vietas īpašnieki "BA Turība" viesosies 49. vidusskolas basketbola hallē, kur tiksies ar šobrīd trešās vietas īpašniekiem "Kursa/MRU". "Turība" nav slēpusi mērķi uzvarēt ABL un iekļūt LBL otrajā divīzijā, bet "Kursa" vēl salīdzinoši nesen spēlēja LBL. Spēles sākums 18:30.