© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/abl/news/2399?season=1
Jūs šobrīd skatāties informāciju par 2006/07 sezonas spēlēm. Rādīt aktuālās sezonas informāciju?

ABL sponsori


Pēdējās spēles

Visas spēles

"Tukuma lidosta" tiek pie uzvaras

09.12.2008

 

Pēc desmit zaudējumiem pirmajās desmit spēlēs vienpadsmitajā pie pirmā panākuma tikuši BK "Tukuma lidosta" basketbolisti, kas Latvijas Amatieru Basketbola līgas (ABL) spēlē ar rezultātu 99:87 apspēlēja "Olaine" vienību.

 

Tukumnieki savā laukumā piektdien lieliski aizvadīja spēles otro ceturtdaļu, kad ļāva pretiniekam gūt tikai deviņus punktus, kamēr paši iemeta trīs reizes vairāk - 27. Pēc lielā pārtraukuma Olaines basketbolisti gan pietuvojās, taču pēdējā ceturtdaļā mājinieki atkal nodemonstrēja pārliecinošāku sniegumu un izcīnīja pirmo uzvaru šajā sezonā - 99:87.

Tas gan Tukuma vienībai nepalīdzēja izrāpties no pēdējās vietas Rietumu divīzijas turnīra tabulā. Par uzvaru vairāk ir "Linde N/Kuldīga" komandai, kas atrodas priekšpēdējā - astotajā - vietā, tiesa, aizvadījuši par spēli mazāk. "Olaine" ar četrām uzvarām un septiņiem zaudējumiem ieņem sesto vietu.

Līdz ar to bez uzvarām šajā sezonā ABL joprojām cīnās "Rīdzene 90/LU", kas zaudējusi visās astoņās Centra divīzijas A grupā līdz šim aizvadītajās cīņās, kā arī "Gulbenes BJSS", kas zaudējusi visās Austrumu divīzijā deviņās aizvadītajās spēlēs.

Foto: AFP