© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/jauniesu_izlases/juniori_u_19/news/3547

Izlases sponsori


U-20 izlase revanšējas somiem, treneris nosauc liekos

05.07.2010

 

Šodien Kandavas sporta hallē pēdējo pārbaudes spēli, gatavojoties Eiropas čempionātam, aizvadīja Latvijas U-20 izlase, kas divās dienās otrreiz tikās ar vienaudžiem no Somijas. Uz Horvātiju, kur risināsies Eiropas čempionāts Latvijas jaunā basketbola maiņa dosies labā noskaņojumā, pēdējā spēlē Somijas izlase tika apspēlēta ar rezultātu – 87:83.

 

vakar Somijas un Latvijas U-20 basketbola vīriešu izlases aizvadīja pirmo no divām pārbaudes spēlēm. Ja šajā mačā, nespēlējot pilnā sastāvā, Latvijas U-20 izlasei nācās piekāpties (54:67), tad šodien mūsu puiši revanšējās – 87:83. Šodien Latvijas izlase spēlēja tādā sastāvā kādā tā dosies uz Eiropas čempionātu, kas no 8. līdz 18. jūlijam notiks Horvātijas pilsētā Zadarā.

Pēc šī mača Latvijas U-20 izlases galvenais treneris nosaucis tos spēlētājus, kuri uz Horvātiju nedosies. "Mājās paliks Dāvis Lejasmeiers, Ervīns Jonāts un Armands Seņkāns, pārējie otrdien dosies uz Horvātiju," sarunā ar portālu Sportacentrs.com atklāja Varis Krūmiņš.

"Par pretiniekiem zinām ļoti maz. Plašāka informācija mūsu rīcībā būs tikai Horvātijā, kad komandas redzēsim klātienē. Mūsu rīcībā ir dažādu pārbaudes spēļu protokoli, bet nekā vairāk. Sastāvs nav slikts, tikai komanda nav saspēlējusies. Ar katru pārbaudes spēli spēlējam ar vien labāk. Šodien spēlēja tie, kuri brauks uz čempionātu un uzvarēja, vakar devu iespēju arī pārējiem, tāpēc tas rezultāts bija tāds kāds bija. Tagad jāppapēta pretinieki un jādodas kaujā," komandas noskaņojumu sarunas noslēpumā neslēpj tās galvenais treneris.

Uz Horvātiju Latvijas izlase dosies otrdien agri no rīta.

Latvijas U20 basketbola izlases sastāvs: Kristaps Brigmanis, Kalvis Krūmiņš, Ģirts Celms, Haralds Kārlis, Armands Ošiņš, Mārtiņš Laksa, Kristers Zeidaks, Artjoms Butjankovs, Oto Ošenieks, Mārtiņš Meiers, Lauris Blaus, Dāvis Rozītis

Galvenais treneris: Varis Krūmiņš (BK Zemgale)
Treneris: Ivars Bambis (Kandava)
Treneris-skauts: Mārtiņš Fomins (BJSC DSN)
Ārsts: Mārtiņš Ozoliņš (BK Zemgale)
MenedžerisL Ralfs Pleinics