© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/jauniesu_izlases/sievietes_u-20/news/3556

Izlases sponsori


Pēdējās spēles

Visas spēles

U20 čempionātā sievietēm īpaši biļešu piedāvājumi

08.07.2010

 

Eiropas U20 sieviešu basketbola čempionāta rīkotāji sagatavojuši īpašus biļešu piedāvājumus ģimenēm un draugiem, kuri no 15. līdz 25. jūlijam atpūtīsies Liepājā un Grobiņā.

 

Biļetes uz čempionāta spēlēm maksā no 2 līdz 5 latiem, tās ir derīgas visām dienas spēlēm. Pērkot četras un vairāk biļetes, katra no tām maksās 2 latus, tādējādi čempionāta spēles izdevīgāk iespējams apmeklēt kopā ar ģimeni un draugiem. Čempionāta ieejas karte, ar kuru varēs apmeklēt visas turnīra spēles, maksā 25 latus. 

Eiropas čempionāta biļetes un ieejas kartes nopērkamas „Biļešu Serviss” tirdzniecības vietās un www.bilesuserviss.lv.

Latvijas valstsvienība pirmās spēles Eiropas U20 čempionātā aizvadīs 15. jūlijā pret Zviedrijas meitenēm, 16. jūlijā cīnīsies ar Krievijas valstsvienību, bet 17. jūlijā stāsies pretī Ukrainas valstsvienībai.

 Par Eiropas U20 sieviešu basketbola čempionātu

No 15. līdz 25. jūlijam Liepājā un Grobiņā notiks devītais Eiropas U20 sieviešu basketbola čempionāts A divīzijā (U20 European Championship Women), kurā par godalgām cīnīsies 16 labākās Eiropas komandas.

Latvijas valstsvienība treneru Mārtiņa Zībarta un Mudītes Zanderes vadībā spēlēs B apakšgrupā, kur sacentīsies ar Zviedrijas, Krievijas un Ukrainas izlasēm. Spēles ar Zviedriju un Krieviju notiks Liepājas Olimpiskajā centrā, savukārt sacensība ar Ukrainu risināsies Grobiņas sporta centrā

Trīs labākās B apakšgrupas komandas un trīs veiksmīgākās A apakšgrupas vienības iekļūs E grupā, no 19. līdz 21. jūlijam turpinot cīņu par četrām ceļazīmēm uz ceturtdaļfinālu

Eiropas U20 čempionāts ir otrās nozīmīgākās FIBA Europe rīkotās sacensības pēc Eiropas Sieviešu basketbola čempionāta (EuroBasket Women).