© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/lbl/eiropas_kauss/news/3136

LBL sponsori


LBL Fināla sponsors


TV partneris

Pēdējās spēles

Visas spēles

Novembra vērtīgākie – Timermanis, Dilevka un Gotfrīda

03.12.2009

 

Par Latvijas Basketbola Līgas (LBL) novembra mēneša vērtīgāko spēlētāju 1. divīzijā treneru vērtējumā atzīts basketbola kluba "Barons" uzbrucējs Ivars Timermanis.

 

Timermanis novembra mēnesī aizvadītajās trijās LBL-1 spēlēs vidēji atzīmējies ar 21.3 gūtiem punktiem un 8 atlecošajām bumbām. Veiksmīgākās spēles basketbola kluba Barons uzbrucējs aizvadījis pret Ķeizermeža komandu, kurās atzīmējies attiecīgi ar 21 un 26 punktu guvumiem un vidēji 8.5 atlecošajām bumbām. 

LBL 2. divīzijā par novembra mēneša vērtīgāko spēlētāju treneri atzinuši basketbola kluba Saldus uzbrucēju Jāni Dilevku, kurš piecās nospēlētajās LBL-2 novembra mēneša spēlēs ir atzīmējies ar vidēji 21.6 punktiem un 9 atlecošajām bumbām. Individuāli veiksmīgāko spēli Dilevka aizvadīja tiekoties ar Gulbenes Bukiem, kurā Saldus uzbrucējam 33 punkti un 10 atlecošās bumbas. 

Par Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) novembra mēneša vērtīgāko spēlētāju nosaukta RTU – Merks spēlētāja Ilze Gotfrīda. Uzbrucēja novembrī nospēlētajās trijās spēlēs laukumu ir atstājusi ar vidēji 21 gūtu punktu un 10 atlecošajām bumbām. Gotfrīda veiksmīgāko spēli aizvadīja pret Daugavpils Universitātes komandu, kurā uzbrucēja pie 26 gūtajiem punktiem pievienoja vēl 11 atlecošās bumbas.