© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/lbl/lbl_3_divizija/news/2813

LBL sponsori


LBL Fināla sponsors


TV partneris

Pēdējās spēles

Visas spēles

Apbalvoti LBL-2 un ABL uzvarētāji

18.05.2009

 

Sestdien 16.maijā „SPĀRES boulinga zālē” tika apbalvoti visi LBL 2.divīzijas un ABL uzvarētāji, kā arī individuālo balvu ieguvēji.

 

LBL 2.divīzijās 1.vietu ieguva „RNS-D/Līvāni” komanda, 2. Vietu – „Jūrmalas Sports/Fēnikss” un 3.vietu – BK „Zemgale/Juniors”, kas savu vietu nodrošināja tikai pēdējā spēlē, uzvarot LBL 2.divizijas čempionus „RNS-D/Līvāni” komandu.

ABL tikai ar trīs zaudējumiem visā sezonā 1.vietā triumfējas BA „Turība” , 2.vietu ieguva – „Līvu akvaparks” , bet  3.vieta – „Variants” komandai no Ventspils.

2008/2009.gada sezonā par LBL 2.divīzijas regulārās sezonas MVP tika atzīts Dāvis Rozītis no „SK Cēsis” komandas. Rezultatīvākais spēlētājs - Raimonds Feldmanis (RNS-D/Līvāni) vidēji spēlē gūstot 20.4 punktus, visvairāk rezultatīvas piespēles, vidēji spēlē 7.2 ,  atdeva Edgars Buiķis (BK Saldus) un labākais cīņā par atlēkušajām bumbām bija Aigars Strēlis (Valmiera U21), vidēji spēlē izcīnot 9.7 bumbas.

Pēc pasākuma oficiālās daļas klubiem bija iespēja parādīt savas prasmes boulinga turnīrā, kur uzvarēja  „Līvu akvaparks” un „Variants” apvienotā komanda.