© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/lbl/news/3233

LBL sponsori


LBL Fināla sponsors


TV partneris

"DSN/Rīga" uzvar izbraukumā

16.01.2010

 

'"DSN/Rīga" sestdien Latvijas Basketbola līgas (LBL) otrās divīzijas spēlē izbraukumā ar rezultātu 91:76 uzveica "Saldus" basketbolistus. Uzvarētāju rindās Dāvim Bertānam 25 punkti un deviņas atlēkušās bumbas.

 

Spēle sākās līdzīgi, bet pirmie izrāvienu veica mājinieki, trīs ar pusi minūtes pēc sākuma panākot 13:5 savā labā. Tam gan nekavējoties sekoja 11 rīdzinieku bezatbildes punkti, bet pirmais ceturksnis noslēdzās ar plus divi viesiem - 23:21. Otrās ceturtdaļas sākumā kopīgiem spēkiem viesiem izdevās palielināt atstarpi, pamazām arvien drošāk kļūstot par spēles favorītiem - puslaikā jau plus desmit (46:36). Atlikušajā spēles laikā vadība vairs nemainījās, vien punktu starpība. Saldeniekiem izdevās pietuvoties līdz pieciem punktiem, taču ne vairāk, bet mača beigu rezultāts 91:76 "DSN/Rīga" labā.

25 punktus uzvarētājiem sameta Dāvis Bertāns, kuram arī deviņas atlēkušās bumbas, 16 punkti un astoņas bumbas Robertam Freimanim, 15 guva Artjoms Butjankovs, bet 14 punkti, deviņas bumbas un sešas rezultatīvas piespēles Mārtiņa Gulbja rēķinā. Zaudētājiem 21 punkts, septiņas bumbas un piecas piespēles Kristapa Kanberga rēķinā, bet 17 punkti Jānim Dilevkam.