© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/lbl/news/3262

LBL sponsori


LBL Fināla sponsors


TV partneris

"Barons" trešo reizi janvārī uzveic "Ķeizarmežu"

26.01.2010

 

Saistītā informācija

– 0:0

BK "Barons"

"Barons" vienība otrdienas vakarā Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmās divīzijas mačā ar rezultātu 119:90 savā laukumā apspēlēja "Ķeizarmežs" basketbolistus.

 

Abām komandām šovakar bija jāiztiek bez vairākiem potenciālajiem līderiem - "Baronam" trūka komandas rezultatīvākā spēlētāja Ivara Timermaņa, tāpat spēlē nepiedalījās Aigars Vītols, kurš gan bija pieteikts, un Klāvs Bedrītis. Savukārt "Ķeizarmežs" komandā pietrūka Mārtiņš Berķis (potītes savainojums) un Ojārs Siliņš (abi gan bija pieteikti), bet Armands Ošiņš atskaitīts no komandas.

Lai arī pēc pirmās mača ceturtdaļas varētu šķist, ka "Barons" pārbrauks pāri pretiniekam (29:12) līdz puslaikam atdzīvojās arī "Ķeizarmežs", lielā mērā pateicoties Agņa Čavara sniegumam, puslaikā ejot tikai pie mīnus astoņi (40:48). Otrajam spēles cēlienam gan jaunajiem "Ķeizarmeža" basketbolistiem spēka nepietika, un "Barons" svinēja kārtējo uzvaru - 119:90.

Uzvarētājiem 34 punkti un deviņas atlēkušās bumbas Efedžuku kontā, 32 punkti un astoņas bumbas Džefrijam Fergusonam, bet 20 punktus sameta Raimonds Feldmanis, kuram arī septiņas rezultatīvas piespēles. Zaudētājiem Agnis Čavars guva 29 punktus un izcīnīja desmit bumbas, 17 punkti, piecas bumbas un sešas piespēles Sandim Silavam, bet Klāva Strazdiņa rēķinā 15 punkti un sešas bumbas. Pirmo spēli "Ķeizarmeža" rindās aizvadīja bijušais ventspilnieks aizvadītās vasaras U-16 izlases uzbrucējs Rihards Pāže, kurš līdz šim pārstāvēja LU vienību Amatieru līgā. Debijas spēlē Rihardam 12 punkti.

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64