© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/lbl/news/3617

LBL sponsori


LBL Fināla sponsors


TV partneris

VEF paraksta līgumu ar Kasparu Bērziņu

26.07.2010

 

Šodien, 26.jūlijā, basketbola klubs ''VEF Rīga” parakstījis līgumu ar Latvijas valstsvienības basketbolistu, spēka uzbrucēju Kasparu Bērziņu.

 

''''VEF Rīga” ir gandarīts par noslēgto vienošanos un Kaspara Bērziņa (dzimis 25.08.1985.) pievienošanos komandai. Kaspars ir viens no visu laiku pašiem talantīgākajiem Latvijas garā auguma spēlētājiem, esam pārliecināti, ka „VEF” būs īstā komanda, kur šiem viņa dotumiem simtprocentīgi izpausties. Tāpat pie Bērziņa stiprajām pusēm noteikti jāpiemin viņa kā spēka uzbrucēja ar 211 cm augumu kustīgums un labs tālais metiens,'' teikts kluba izplatītajā paziņojumā.

''VEF Rīga” 2010./11.gada komandu veido pēc modeļa 4+4+4: četri Latvijas izlases līmeņa spēlētāji, četri ārzemnieki un četri jaunās paaudzes basketbolisti. Tie jaunie talanti, kas neiekļūs lielajā komandā, savu meistarību pilnveidos ''VEF Juniors” komandas sastāvā.

Oficiālo gatavošanos jaunajai sezonai vefieši uzsāks 2. augustā Rīgas Olimpiskajā sporta centrā, taču jau patlaban notiek individuāli pirmssezonas treniņi, spēlētāji ir iesaistīti dažādu vecumu valstsvienībās, kā arī apmeklē basketbola nometnes, rūpējoties par savu prasmju un iemaņu papildināšanu un uzlabošanu.