© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/lbl/news/3903

LBL sponsori


LBL Fināla sponsors


TV partneris

Trīs odziņas oktobra nedēļas nogalei

22.10.2010

 

Barons, Valmiera, BA Turība un Latvijas Universitāte sapņo par pirmajām uzvarām, VEF Rīga cīnīsies divās frontēs, sieviešu līgā TTT Rīga eksaminēs tuvākās sekotājas.

 

LBL. Katrai no trim spēlēm sava pievilcība. No skanīguma viedokļa top mačs būs sestdien Valmierā, kur viesosies VEF Juniors. Mājiniekus būs pastiprinājis Pāvels Veselovs, tiesa, savainojumu dēļ uz lielas jautājumu zīmes esot Jura Andžejevska, Jāņa Kaufmaņa un Klāva Bedrīša spēlēšana. No otras puses, neviens vēl īsti nezina, kādu sastāvu uz Vidzemes metropoli deleģēs Vefs, kam nākamajā dienā jāspēlē Liepājā. 

Piektdien Jelgavā BA Turība negrasās bez cīņas akceptēt Zemgales favorītu statusu. Savukārt sestdien Saulkrastos čempionu un debitantu spēlei Barons - Latvijas Universitāte fonā būs turnīra tabula, kurā abām komandām pagaidām ir tikai zaudējumi (attiecīgi 3 un 1).

BBL. Piektdien jauno sezonu ar trim pasmagām uzvarām sākušais BK Ventspils viesosies Tartu pie Igaunijas čempioniem Rock, kas pēc BBL kausa izcīnīšanas čempionātā startēja neveiksmīgi (2-2). Abām komandām ir, ko pierādīt. Svētdien Liepājas lauvas - VEF Rīga. Rīdzinieki ar 4 uzvarām ir līderi, liepājnieki ar vienu uzvaru un diviem zaudējumiem tabulā atrodas pretējā polā.

LSBL. Galvenā spēle: TTT Rīga - RTU/Merks. Čempionēm tā būs pēdējā iesildīšanās pirms nākamnedēļ paredzētā starta Eirolīgas turnīrā. Pie viena novērtēsim, cik liels attālums šosezon šķir LSBL labāko komandu no potenciālajām vicelīderēm.

Foto: sportacentrs.com (Romāns Kokšarovs)