© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/lbl/news/3917

LBL sponsori


LBL Fināla sponsors


TV partneris

Jelgavas komandu papildina Artūrs Brūniņš

27.10.2010

 

28 gadus vecā uzbrucēja debija Zemgalē paredzama jau šovakar LBL čempionāta spēlē ar Latvijas Universitāti.

 

Brūniņš iepriekš spēlējis Gulbenes komandā un Barons/LMT.  

Jelgavas komandas galvenais treneris Varis Krūmiņš skaidroja, ka pagaidām citas izmaiņas sastāvā nav paredzētas, taču cirkšņa savainojuma dēļ uz nedēļu no ierindas izgājis vienīgais leģionārs Darens Vilsons.

LBL čempionāta pirmajās piecās spēlēs Zemgale izcīnījusi divas uzvaras (pār LU un Valmieru), kā arī piedzīvojusi trīs zaudējumus - Ventspilī, Liepājā un savās mājās pret BA Turība."Vairāku spēlētāju sniegums pēdējā mačā neapmierināja..." Varis Krūmiņš ļāva noprast, ka jauna spēlētāja iesaistīšana ir netiešs pamudinājums citiem.

LBL čempionāta spēlē trešdien plkst.19 Jelgavas Olimpiskajā centrā Zemgale uzņems Latvijas Universitāti, ko pirmā apļa mačā Rīgā pieveica ar 98:88. Studentiem pagaidām tabulā ir divi zaudējumi.

Vēl trīs Latvijas komandas trešdien aizvadīs kārtējās spēles MasterCard Baltijas līgas turnīrā: Liepājas lauvas (bilance 2-2) dažas dienas pēc līderu VEF Rīga uzveikšanas savā laukumā tiksies ar citiem favorītiem BK Ventspils (3-1). Savukārt Valmiera (0-4), kas tikko pieteikusi Saspēles vadītāju Ediju Šleseru, viesosies Tallinā pie TTU/Kalev (1-4). 

Foto: sportacentrs.com