© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/lbs/jaunumi?p=9

LBS sponsori




Pēdējās spēles

Visas spēles

Jaunumi

 

Izlases hokejisti iepazīstas ar basketbolistēm

28. , 2009: Otrdien, 26. maijā, Reval Hotel restorānā „Piramīda” Latvijas Hokeja izlases spēlētāji, neformālā gaisotnē, tiekoties ar Latvijas Sieviešu basketbola izlasi, nodeva basketbolistēm savu veiksmes karogu, ar laba vēlējumiem Eiropas čempionāta finālturnīrā.

30. maijs - Basketbola diena

28. , 2009: Gaidot Eiropas čempionātu basketbolā sievietēm 2009, šo sestdien, 30. maijā, visi valsts iedzīvotāji ir aicināti svinēt Basketbola dienu, iekļaujot savā dzīvē kādu ar basketbolu saistītu aktivitāti – spēli laukumā vai strītbola spēli, soda metienu turnīru ar draugiem vai kādu citu šim sporta veidam veltītu pasākumu.

Basketbola komanda sekmīgi startējusi Rīgas Maratonā

20. , 2009: Svētdien, 17. maijā, notiekošajā Nordea Rīgas maratonā savu dalību bija pieteikusi arī Latvijas Basketbola savienības komanda.

Starptautisks turnīrs jauniešiem Polijā

22. , 2009: Uzaicinājums dalībai starptautiskā basketbola turnīrā jauniešiem Polijā.

Šneps pildīs LBS ģenerālsekretāra pienākumus

08. , 2009: Trešdien, 8.aprīlī, LBS valde pieņēma līdzšinējā ģenerālsekretāra Edgara Jaunupa atlūgumu. Turpmāk ģenerālsekretāra pienākumus pildīs Edgars Šneps.

FIBA vadība atzinīgi novērtē Latvijas paveikto

07. , 2009: Latvija atbildīgi veic sagatavošanās darbus, organizējot Eiropas čempionātu basketbolā sievietēm, kas no 7.-20.jūnijam notiks Valmierā, Liepājā un Rīgā – šodien, 6.aprīlī, tiekoties ar Latvijas pārstāvjiem uzsvēra Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA Europe) prezidents Georgs Vasillokopoulous.

FIBA ar premjeru pārrunās Eiropas čempionāta norisi

03. , 2009: Pirmdien, 6.aprīlī, Rīgā ieradīsies FIBA Europe prezidents Georgs Vassilakopulos un ģenerālsekretārs Nars Zanolins, lai tiktos ar Latvijas premjerminstru Valdi Dombrovski, Izglītības un zinātnes ministri Tatjanu Koķi un Finanšu ministru Einaru Repši.

Viktors Lācis stažējas Benetton Treviso

20. , 2009: Latvijas Basketbola savienības fiziskās sagatavotības treneris Viktors Lācis 16.martā devās pie Itālijas kluba Benetton Treviso kolēģa Frančesko Kucolina (Francesco Cuzzolin), lai nedēļu ilgā individuālā apmācībā gūtu pieredzi pie viena no Eiropā atzītākā basketbola fiziskās sagatavotības trenera.

LBS prioritāte - jaunatnes basketbols

19. , 2009: Latvijas Basketbola savienības (LBS) padome savā kārtēja sēdē pieņēma LBS 2008. gada budžeta atskaiti un apstiprināja 2009. gada budžetu, kas, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, ir samazināts par aptuveni 44%. Papildus tam budžetā noteikta 12% rezerve no izdevumiem, kas tiks izmantota tikai galējas nepieciešamības gadījumā.

LBS dodas darba vizītē uz Liepāju

18. , 2009: Ceturtdien, 19.februārī, Latvijas Basketbola savienības (LBS) delegācija dosies darba vizītē uz Liepāju, lai pārrunātu virkni svarīgu jautājumu ar pilsētas vadību un vietējām basketbola organizācijām.

Visas ziņas, pa lapām: