© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/lbs/latvijas_iii_olimpiade/latvijas_iii_olimpiade_finals_sievietes/news/3885

LBS sponsori




Pēdējās spēles

Visas spēles

Basketbols visām gaumēm

15.10.2010

 

Nedēļas nogalē sešas Latvijas labākās vīriešu komandas piecās pilsētās aizvadīs deviņas spēles četros turnīros. Spēlēs arī dāmas un amatieri.

 

LBL. Spēle būs viena, toties kāda - pērnā fināla atkārtojums VEF Juniors - Barons (svētdien plkst.17 OSC). Vefs šosezon oficiālajos mačos nav ne reizi zaudējis un vēlas turpināt šo sēriju, lai arī treneris Nikolajs Mazurs tikai sestdien vakarā pēc VTB līgas spēles uzzinās, kuri pamatkomandas spēlētāji svētdien būs viņa rīcībā. Barons titula aizstāvēšanas sezonu sācis ar zaudējumu Ventspilī un alkst izcīnīt pirmo uzvaru. Būs interesanti.

BBL. Igaunijas komandas TTT/Kalev un Kalev/Cramo "Kurzemes katlā" - Ventspilī attiecīgi piektdien un svētdien, Liepājā - sestdien un piektdien. No Latvijas viedokļa šī kampaņa būs izdevusies, ja būs ne mazāk par trim uzvarām. Vēl skarbāks pārbaudījums sagaida Valmieru, kas savā laukumā uzņems Ķēdaiņu Neveži (piektdien) un BC Šiauliai (sestdien). Valmieriešiem oficiālajos turnīros vēl nav izdevies uzvarēt un neveiksmju sērijas ievilkšanās draud ar nepatīkamām sekām. Liktenis jāsalauž!

BBL Izaicinājums. Latvijas vienīgie pārstāvji šajā turnīrā Jelgavas Zemgale sāk savā laukumā ar Alytus. Vēl grupā būs jācīnās ar Klaipēdas Neptunas, Palangas Naglis un BBL jaunpienācējiem Kazahstānas(!) komandu Altiravas Barsy. Trīs labākās vienības kvalificēsies otrajam posmam.

VTB līga. Sportiskās kvalitātes ziņā, jādomā, pati gardākā odziņa: VEF Rīga pret Eirolīgas komandu Gdiņas Prokom (sestdien plkst.17 Arēnā). Vefs šo turnīru pozicionējis kā kluba prioritāti, tātad attieksme ir visnopietnākā. Septiņi Latvijas valstsvienības līmeņa basketbolisti uz Eirolīgas fona, kas var būt interesantāks par šo?

Foto: sportacentrs.com