© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/lbs/news/1056

LBS sponsori




Pēdējās spēles

Visas spēles

Blūmam līgums ar "Eldo Napoli"

17.07.2007

 

Latvijas izlases kandidāts Jānis Blūms uz diviem gadiem noslēdzis līgumu ar pagājušās sezonas Itālijas čempionāta sesto spēcīgāko vienību "Eldo Napoli".

 

"Līgums ir noslēgts uz diviem gadiem. Bija arī piedāvājumi no Vācijas un Beļģijas, bet ar aģentu nolēmām izvēlēties šo variantu. No Itālijas bija divi klubi, bet izvēlējāmies "Eldo Napoli". Domāju tā ir pareizā izvēle, jo turnīram ir augsts līmenis," šodien LNT sporta ziņām teica Blūms.

Gaidāmais Eiropas čempionāts ir laba iespēja parādīt sevi klubiem, bet Blūms pilnībā tam nepaļaujas: "Uzskatu, ka nevar paļauties uz dažām spēlēm, kuras arī izšķir kur tu spēlēsi."

Saspēles vadītājam šis būs trešais ārzemju klubs pēc Vloclavekas "Anwil" un Viļņas "Lietuvos rytas". Itālijā spēlēs arī Kristaps Valters ("Legea Scafati") un Kristaps Janičenoks ("Fortitudo").

Pagājušajā sezonā "Eldo" spēlēja Eirolīgā, bet grupu turnīrā palika sestie ar sešām uzvarām un astoņiem zaudējumiem, tādējādi nekvalificējoties Eirolīgas "Top16" fāzei. 1999. gadā klubs pārvācās no Pocuolli uz lielpilsētu Neapoli. "Eldo" savus mājas mačus aizvada "PalaBarbuto", kur vietas ir 4000 skatītāju. Klubs gaidāmajā sezonā nepiedalīsies ULEB rīkotajos turnīros.

Izmantotie resursi:
www.eSports.lv

*Raksta pārpublicēšanas gadījumā hiperatsauce uz eSports.lv obligāta

Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze