© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/lbs/news/3659?season=3
Jūs šobrīd skatāties informāciju par 2005/06 sezonas spēlēm. Rādīt aktuālās sezonas informāciju?

LBS sponsori




5.augustā basketbola svētki pie Arēnas Rīga

04.08.2010

 

Latvijas Basketbola savienība sadarbībā ar Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgu 5.augustā jau no pl.15.00 pie Arēnas Rīga organizē lielā basketbola mēneša atklāšanas svētkus.

 

Pl.15.00 pie Arēnas Rīga norisināsies ar basketbolu saistītas sportiskas aktivitātes:

-          AXA, LAIMA, VICHY, ADIDAS, MOLTEN basketbola konkursi;

-          Portāla Sportacentrs rīkotais konkurss „Augstākais metiens grozā”;

-          Latvijas Basketbola savienības konkurss, kurā pirmie 100 dalībnieki saņems iespēju iegādāties biļetes uz spēlēm par 1 latu.

 

Pl.17.30 savu pēdējo pārbaudes spēli skatītāju priekšā aizvadīs Latvijas sieviešu basketbola valstsvienība tiekoties ar Ukrainas izlasi.

 

 Uzreiz pēc sieviešu izlases spēles pie Arēnas Rīga, ap pl.19.30, Latvijas Basketbola savienība organizē foto akciju „Basketbols pāri visam”, kuras ietvaros basketbola līdzjutēji kopā ar U-18 puišu un U-20 meiteņu izlasēm, sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem (J.Šipkēvics, U.Semjonova, R.Vanags) un Latvijas basketbolistiem (J.Blūms, K.Janičenoks u.c.), autostāvvietā veidos Latvijas kartes kontūru un pēc signāla visi vienlaicīgi gaisā metīs basketbola bumbas. Šis efektīgais mirklis tiks iemūžināts fotogrāfijās un video. Akcijas laikā tapušās fotogrāfijas būs apskatāmas visās nākamajās izlašu mājas spēlē Arēnā Rīga.

 

Pl.20.30 savu pirmo mājas spēli Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā aizvadīs Latvijas vīriešu basketbola valstsvienība tiekoties ar Itālijas izlasi.

 

Goda viesu statusā iejutīsies Latvijas U-18 puišu un U-20 meiteņu izlases, kas nupat Eiropas čempionātā izcīnīja bronzas medaļas.

 

Aicinām visus basketbola līdzjutējus apmeklēt Latvijas Nacionālo izlašu spēles Arēnā Rīga un iesaistīties akcijā Basketbols pāri visam!

 

Atgādinām, ka ieejas maksa uz spēlēm būs no 3 līdz 5 latiem un ar biļeti, kas pirkta uz sieviešu izlases spēli, varēs apmeklēt arī vīriešu izlases spēli.

 

Biļetes uz abu izlašu Eiropas čempionāta kvalifikācijas mājas spēlēm pieejamas internetā www.bilesuserviss.lv un Biļešu serviss kasēs visā Latvijā.

 Informāciju sagatavoja:LBS Mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļa.