© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/lbs/news/3951

LBS sponsori




Pēdējās spēles

Visas spēles

Spraigi un interesanti - Liepājā, Tartu un Jelgavā

07.11.2010

 

LBL līderiem pirmais zaudējums, pastarīšiem pirmā uzvara. Latvijas klubu novembra pirmās nedēļas top 3.

 

1. VEF Rīga: no Tartu ar uzvaru! Igaunijas čempioni bija sparīgi un meistarīgi, taču rīdzinieki - stabilāki, daudzpusīgāki un meistarīgāki - 85:77! Vefa spēle joprojām ir tālu no pilnības, taču dinamika ir pozitīva kā kolektīvi, tā individuāli.

2. LBL: ar prognozēm neriskējiet! Nedēļas nagla bija VEF Juniors zaudējums Jelgavā, bet tālu no pārsteiguma nebija arī Liepājas lauvas mačā ar BK Ventspils (86:89).

3. Valmiera: nejaukt ar pastarīšiem! Neveiksmi cieta mēģinājums saskatīt intrigu LBL turnīrā vēl neuzvarējušo komandu divcīņā, jo Valmiera un Latvijas Universitāte vismaz piektdienas vakarā tomēr pārstāvēja dažādas pasaules - 88:48.

Novembra otrās nedēļas galvenās intrigas:

1. Latvijas klubu starptautiskās cīņas. Latvijā notiks piecas Baltijas līgas spēles (tai skaitā trešdien Saldū mačs VEF Rīga - Dolphins), turklāt piektdien VTB Vienotās līgas turnīrā VEF Rīga spēlēs ar Mariupoles Azovmash.

2. Sieviešu Eirolīgā TTT Rīga (0-2) trešdien spēlēs ar Košices Good Angels (1-1). Rīdziniecēm nav kur atkāpties - vēl viens zaudējums ne tikai kaitēs prestižam, bet arī padarīs iluzoras cerības kvalificēties izslēgšanas turnīram.

3. Piektdien LBL čempionāts pēc 13 gadu pārtraukuma atgriezīsies Iecavā, kur BA Turība spēlēs ar Baronu. 1997.gada sezonā Pēteris Višņēvičs ar komandu B-Fans kļuva par iecaviešu mīluļiem. Tagad simpātiskajai BA Turība komandai ir laba iespēja sasniegt to pašu.

Guntis Keisels

Foto: sportacentrs.com