© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/lsbl/lsbl_play_off/news/3445

LSBL sponsori



Pēdējās spēles

Visas spēles

LSBL piektā finālspēle – piektdien, plkst. 19:35

14.04.2010

 

Latvijas Sieviešu basketbola līgas (LSBL) piektā un izšķirošā finālspēle par Latvijas čempiona titulu starp “TTT Riga” un SK „Cēsis” norisināsies piektdien, plkst. 19:35, Olimpiskajā sporta centrā Rīgā, Grostonas ielā 6b.

 

Tā ka LBL klubs BK „Ventspils” izcīnīja tiesības pārstāvēt Latvijas klubu basketbolu Baltijas Basketbola līgas finālturnīrā, tika pārcelta Latvijas Basketbola līgas (LBL) pirmā pusfināla spēle starp basketbola klubiem VEF Rīga un BK „Ventspils”. Spēli bija iespējams pārcelt tikai uz ceturtdienu, 15.aprīli, kad jau bija ieplānota LSBL iespējamā piektā finālspēle.

Līdz ar sporta kluba Cēsis uzvaru otrdienas, 13.aprīļa, ceturtajā finālspēlē un attiecīgi finālsērijas rezultāta izlīdzināšanu, aktualizējās piektās finālsepēles nepieciešamība, kura iepriekš bija paredzēta ceturtdien, 15.aprīlī – laikā, kurš tika noteikts kā vienīgais iespējamais LBL pusfināla pirmajai cīņai.

Ilgstošās un intensīvās sarunās starp LSBL vadību un basketbola klubiem, tika diskutēts par  iespējami labāko laiku, kad aizvadīt piekto finālspēli, līdz kopēji vienojoties tika secināts, ka spēli komandas aizvadīs piektdien, 16.aprīlī, plkst. 19:35 Olimspikajā sporta centrā, Rīgā.

Foto: Mikus Kļaviņš, LBS