© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/lsbl/news/3075

LSBL sponsori



Pēdējās spēles

Visas spēles

"DU" pagarinājumā tiek galā ar "TTT-Juniorēm"

05.11.2009

 

"Daugavpils Universitātes/Swedbank" basketbolistes ceturtdien Latvijas Sieviešu basketbola līgas mājas spēlē sacentās ar "TTT Juniorēm". Sacensībai turpinoties pagarinājumā, pārākas ar 78:74 izrādījās laukuma saimnieces.

 

Komandas laukumā devās pēc divu nedēļu pārtraukuma un intrigu attaisnoja pilnībā. Sākumā ar 6:0 vadībā izvirzījās juniores, taču Daugavpils nekavējās izmantot savu prasmi tālmetienos un puslaika turpinājumā pārņēma iniciatīvu. Zīlei un Eglei metot trīspunktniekus, atpūtā daugavpilietes devās ar trīs punktu pārsvaru 31:28.

Otrajā puslaikā mājinieces brīžiem atrāvās pat deviņu punktu attālumā, tomēr viņu kļūdas un junioru zonas presings deldēja rezultāta starpību. Dažas sekundes pirms pamatlaika beigām +3 Daugavpilij, taču bumba bija junioru rīcībā. Bumbai nonākot pie Gulbes, spēlētāja meta no perimetra un guva trīs punktus, panākot papildlaiku 66:66!

Sīva cīņa turpinājās, bet noslēgumā tās likteni izšķīra kārtējie Zīles un Egles tālmetieni, kā arī Kazakevičas aukstasinība uz soda metienu līnijas. Pirms trešdienas spēles Olga bija realizējusi sešus no sešiem soda metieniem un pagarinājumā apstiprināja savu aukstasinību. Uzvara 78:74, turklāt daugavpilietes pirmo reizi komandas vēsturē kopvērtējumā iekļuvušās LSBL labāko komandu četriniekā.


LSBL 6. kārta, 5. novembris, Daugavpils
DU Swedbank - TTT/Juniores 78:74 (31:28, 66:66)