© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/lsbl/news/3431?season=6
Jūs šobrīd skatāties informāciju par 2009/2010 sezonas spēlēm. Rādīt aktuālās sezonas informāciju?

LSBL sponsori



Pēdējās spēles

Visas spēles

Jauno ekspertu prognozēs šovakar uzvara Cēsīm

09.04.2010

 

Arī pirms otrās LSBL finālspēles starp TTT Rīga un Cēsu komandām, jaunie eksperti prognozē spēles iznākumu. Šoreiz trīs no četrām prognozēm ir par Cēsu komandas uzvaru.

 

Renārs Zeltiņš, “Basketbola apskata” vadītājs

Paredzu, ka šī vakara spēlē uzvarēs Cēsis. Lai arī mans favorīts sērijā ir TTT Rīga, domāju, ka mājas spēlē Cēsīm vajadzētu uzvarēt, vēl jo vairāk, ja Rīgā bija līdzīga spēle, vajadzētu nostrādāt mājas zāles faktoram. Svarīgs arī ir trenera Zvirgzdiņa faktors - pats esmu pie viņa trenējies un zinu, ka no taktikas viedokļa komanda būs labi sagatavojusies un mācījusies no pirmās spēles. Arī fināli tikai kļūtu interesantāki, ja Cēsīm šodien izdotos izcīnīt uzvaru. Paredzu līdz plus desmit Cēsīm.

Alise Piterniece, bijusī basketboliste, “Latvijas Princese 2009”

Ņemot vērā, ka spēle šodien ir Cēsīs, tad mājiniecēm vajadzētu svinēt uzvaru. TTT Rīga uzvara Olimpiskajā sporta centrā nebija ļoti pārliecinoša un skaidrs, ka Cēsīm mājas spēlēs ir liela priekšrocība ar tādu atbalstu no skatītājiem. Arī tas, ka pirmajā spēlē vairāk kā pusi TTT Rīga komandas punktu guva viena spēlētāja – Vaita, vairāk ir kā mīnuss, jo diez vai otrreiz Cēsis viņai tā atļaus izvērsties. Šovakar - plus desmit, ne vairāk, šoreiz Cēsīm. 

Edgars Barbaks, LNT sporta žurnālists

Šodien palieku pie Cēsu komandas uzvaras, gan ar priekšnoteikumu, ja gatavākas spēlēt būs vairāk cēsnieču pamatsastāva spēlētājas kā pirmajā spēlē. Pagājušās spēles otrais puslaiks parādīja, ka TTT Rīga latviešu spēlētājas ir pārākas par Cēsu jaunajām spēlētājām, kuras izskatījās nenobriedušākas un nedaudz saraustītas. Mājas laukums arī var izstrādāt ļaunu joku – no vienas puses tam vajadzētu nākt par labu jaunajām cēsniecēm, bet no otras puses radinieku un draugu klātbūtne var tikai radīt papildus nervozitāti. Ja Cēsu komanda šovakar varēs spēlēt optimālākā sastāvā, tad uzvarai nevajadzētu izpalikt. Tāpat neticu, ka TTT Rīga leģionāres var nospēlēt divas spēlēs tādā pašā līmenī kā pirmo, jo īpaši Vaita. Domāju, ka saspringtā spēlē, ar 4-5 punktu, pārsvaru uzvaru svinēs mājinieces.

Liene Neimane, basketboliste, rubrikas - "Liene interesējas" vadītāja

Pēc manas pirmās prognozes, mani “TTT Juniores” treniņā komandas biedrenes gandrīz nolinčoja, tāpēc šoreiz izvairīšos nosaukt uzvarētāju, bet...  izskatās, ka Cēsīm problēmas ar sastāvu tomēr diezgan ievērojami iespaido komandas spēli un tāpat TTT Rīga uzvara pirmajā spēlē gan laikam norāda uz šodienas favorītu. Jebkurā gadījumā, šovakar sagaidu skaistu basketbolu.