© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/lsbl/news/3436?season=7
Jūs šobrīd skatāties informāciju par 2010/2011 sezonas spēlēm. Rādīt aktuālās sezonas informāciju?

LSBL sponsori



Pēdējās spēles

Visas spēles

Jaunie eksperti saskata Cēsu priekšrocības

11.04.2010

 

Jauno ekspertu prognozēs pirms trešās cīņas LSBL finālā vairāk tiek paroģota Cēsu kluba uzvara. Kā būs - redzēsim šovakar: TTT Rīga - Cēsis, plkst. 17:00 šovakar no OSC Rīgā.

 

Renārs Zeltiņš, “Basketbola apskata” vadītājs

Balstoties uz iepriekšējo spēļu rezultātiem, priekšrocības šodien jāatdod TTT Rīga, kuras spēlē savās mājās – Olimpiskajā sporta centrā. Šobrīd jau gribētos, lai šovakar uzvar TTT Rīga, nākamo spēli Cēsis un tad izsķirošā spēle Rīgā būtu īsts sieviešu basketbola saldais ēdien. Rezultāts – ļoti grūti prognozējams, bet no 12 uz augšu TTT Rīga.

Alise Piterniece, bijusī basketboliste, “Latvijas Princese 2009”

Šodien grūti paredzēt, gribētos jau, lai uzvar TTT Rīga, bet priekšnojauta saka, ka uzvarēs Cēsis. Pēc uzvaras otrajā spēlē Cēsīm šovakar vajadzētu būt emocionālam pacēlumam. Tāpat šodien smuka, saulaina svētdiena, līdz ar to arī cēsinieču līdzjutēji varētu atbraukt uz Rīgu lielākā skaitā un palīdzēt kā sestais spēlētājs. Prognozēju, ka šovakar +10 Cēsīm. 

Edgars Barbaks, LNT sporta žurnālists

Tā, kā apstiprinājās mana iepriekšējā prognozē par Cēsu uzvaru savā laukumā, tad, lai arī rīdziniecēm šovakar ir laukuma priekšrocības būtu loģiski likt uz viņām, bet, skaidrs, ka spēki pēc divām tādām spēlēm spēlētājām mazinās un tas padara to visu interesantāku. Domāju, ka šovakar atkal uzvarēs Cēsis, gan ar piepildi, ja spēlēs tādā sastāvā kā iepriekšējā spēlē. Starpība varētu būt ap sešiem punktiem.

Liene Neimane, basketboliste, rubrikas - "Liene interesējas" vadītāja

Šovakar man intuīcija saka, ka uzvarēs Cēsis. Pēdējā spēlē izksatījās, ka treneris Zvirgzdiņš ir atšifrējis TTT Rīga uzbrukumu un veiksmīgi atstāja rīdzinieces uz 51 punktu. Neticu, ka TTT paspēs ko kardināli pamainīt pa šo īso laiku, tāpēc, ja vien super diena netrāpīsies kādai no rīdziniecēm, tad būs grūti. Prognozēju ap +10 Cēsīm.