© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/lsbl/news/3441?season=1
Jūs šobrīd skatāties informāciju par 2006/07 sezonas spēlēm. Rādīt aktuālās sezonas informāciju?

LSBL sponsori



Pēdējās spēles

Visas spēles

Jaunie eksperti - TTT Rīga šovakar kļūs par čempionēm

13.04.2010

 

Pirms šovakar gaidāmās ceutrtās Latvijas Sieviešu basketbola līgas finālspēles starp Cēsu un TTT Rīga komandām, jaunie eksperti paredz vieglu TTT Rīga uzvaru un čempionu nosaukuma iegūšanu.

 

Renārs Zeltiņš, “Basketbola apskata” vadītājs

Pēc pēdējiem notikumiem ar Cēsu klubu, šodien lieku uz TTT Rīga. Būšu tikai priecīgs, ja Cēsis parādīs raksturu un spēs saņemties, bet pēc šādiem notikumiem neticu, tas tomēr izjauc visu emocionālo gatavību fināliem. Prognozēju +15 vai pat vairāk TTT Rīga.

Alise Piterniece, bijusī basketboliste, “Latvijas Princese 2009”

Domāju, ka šovakar viss beigsies – TTT Rīga kļūs par čempionēm. Neticu, ka iekšējā gaisotne Cēsu komandā ir tāda, ka spēlētājas būtu gatavas smagai cīņai. Sagrāvi neparedzu, bet TTT Rīga uzvara būs pārliecinoša.

Edgars Barbaks, LNT sporta žurnālists

Lai kā arī gribētos redzēt izšķirošo spēli Rīgā, domāju, ka šodien var droši ar medaļām braukt uz Cēsīm. Neredzu, kā komanda pēc šādiem notikumiem varētu savākties. Varbūt praksē kādreiz ir pierādījies, ka trenera maiņa var sapurināt komandu, bet nedomāju, ka šis ir tas gadījums. Paredzu, ka jau pirmajā puslaikā TTT Rīga iegūs sev ievērojamu pārsvaru un tad jau Nerips dos izspēlēties visām spēlētājām izbaudot uzvaru čempionātā. Protams, tā var būt iespēja Cēsu līdzšinējām rezervistēm pierādīt uz ko viņas ir spējīgas un nepieļaut rīdzinieču uzvaru, bet jāskatās vai gribēšana spēs kompensēt pretinieču meistarības pārsvaru.

Liene Neimane, basketboliste, rubrikas - "Liene interesējas" vadītāja

Gribētos ticēt, ka pēc visām perepātijām ap Cēsu klubu cēsinieces spēs saņemties un uzvarēt šo spēli, bet tai pat laikā skaidrs, ka, ja kaut kas lūzīs, tad Cēsu kluba spēle aizies pa vīlēm. Gribētos jau intrigu sērijā – Cēsu uzvaru, bet priekšnojauta saka, ka šovakar TTT Rīga tiks kronētas par čempionēm.