© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/lsbl/news/3449?season=1
Jūs šobrīd skatāties informāciju par 2006/07 sezonas spēlēm. Rādīt aktuālās sezonas informāciju?

LSBL sponsori



Pēdējās spēles

Visas spēles

Jauno ekspertu domas par LSBL čempionu dalās

16.04.2010

 

Pirms šodienas, 16. aprīļa, pēdējās Latvijas Sieviešu basketbola līgas finālsērijas spēles, jaunie eksperti izteikuši savas domas par iespējamo LSBL 2010. gada čempionu.

 

Renārs Zeltiņš, “Basketbola apskata” vadītājs

Psiholoģiski bumba pēc tādas spēles, kāda izvērtās iepriekšējā, ir Cēsu pusē. TTT Rīga aizbrauca uz Cēsīm ar domu par vieglu uzvaru, bet nekā, seko spēle Rīgā. Domāju, ka spēle būs punkts punktā, bet izskaņu veiksmīgāk varētu nospēlēt mājinieces - TTT Rīga, kas varētu uzvarēt ne ar lielāku pārsvaru kā 10 punkti. 

Alise Piterniece, bijusī basketboliste, “Latvijas Princese 2009”

Pēc pēdējās spēles šī sērija ir parādījusi, ka sieviešu basketbolā darbojas kādi citi loģikas likumi. Jebkurā gadījumā mana intuīcija saka, ka TTT Rīga ir stiprākas un šovakar uzvarēs ar velna ducīti – 13 punktiem.

Edgars Barbaks, LNT sporta žurnālists

Domāju, ka šodien būs ļoti līdzīga cīņa, kur visu noteiks veiksme. Visu izšķirs tas, kā nospēlēs līderes. Rīdzinieces līdz šim ir pierādījušas, ka mājas laukums viņām ir parocīgs, tāpēc neliels plusiņš TTT Rīga, bet tai pat laikā jāatzīst, ka psiholoģiskais pārsvars viennozīmīgi ir Cēsu komandai, no kuras šobrīd pat neviens īsti neko negaida, pēc visa tā, kas viņu nometnē noticis. Domāju, ka būs pagarinājums un tā iznākumu jau prognozēt nav reāli.

Liene Neimane, basketboliste, rubrikas - "Liene interesējas" vadītāja

Uzvarēs Cēsis un Egīls Lūsis (TTT Rīga direktors) zina, kādēļ es tā saku. :)