© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/lsbl/news/3930?season=7
Jūs šobrīd skatāties informāciju par 2010/2011 sezonas spēlēm. Rādīt aktuālās sezonas informāciju?

LSBL sponsori



Pēdējās spēles

Visas spēles

Oktobra veiksminiece - Ieva Krastiņa

01.11.2010

 

Latvijas Sieviešu basketbola līgas komandu treneri par oktobra spēlētāju atzinuši Latvijas Universitātes pārstāvi Ievu Krastiņu, kura trijās spēlēs vidēji laukumā pavadījusi 33 minūtes 32 sekundes, guvusi 18,3 punktus, izcīnījusi 3,7 atlēkušās bumbas, izdarījusi 5 rezultatīvas piespēles un 2,7 reizes pārķērusi bumbu.

 

Jauna sezona jaunā komandā - kā cēsniece jūtas Rīgā?

Labi! Sastāvs labs, treniņi nopietni. Lielākā atšķirība ir tā, ka Cēsīs bija profesionāla komanda un trenējāmies divreiz dienā, bet Universitātes komandā darbojamies vienreiz.

Vai sportiskā ziņā tas ir solis atpakaļ?

Vēl grūti pateikt vai meistarība strauji progresēs, taču ceru, ka regresa nebūs noteikti. Universitāte bija vienīgā Latvijas komanda, kas mani uzrunāja un esmu apmierināta - pazinu treneri, ar vairākām meitenēm jau esmu spēlējusi kopā.

Lielākā daļa tavu partneru no Latvijas U-20 izlases mācās un spēlē Amerikā...

Amerikas ceļš mani nav vilinājis, jo tur iegūstamā izglītība mani nesaista. Bija daži piedāvājumi no Eiropas klubiem, bet pati biju izlēmusi, ka šogad prioritāte ir mācības. Studēju Sporta pedagoģijas akadēmijā, būšu fizioterapeite.

Kura oktobra spēle visspilgtāk palikusi atmiņā?

Daudz jau to nav bijis - tikai trīs. Visgrūtākais bija mačs Daugavpilī, kur uzvaru izrāvām tikai pēdējas sekundēs. Tur jau vienmēr grūti spēlēt.

Kuru vietu Latvijas Universitāte iegūs sezonas noslēgumā?

Nē, nekādas prognozes nebūs (smejas). Katrā ziņā gribam cīnīties par medaļām.

Foto: LBS