© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/sieviesu_izlase/jaunumi?p=12

Pēdējās spēles

Visas spēles

Jaunumi

 

Ceturtdaļfināls iet secen

17. , 2008: Latvijas sieviešu basketbola izlase šodien Pekinas olimpisko spēļu basketbola turnīra A apakšgrupas izšķirošajā spēlē piekāpās Dienvidkorejai ar 68:72, neiekļūstot ceturtdaļfinālā. Par klupšanas akmeni kļuva vāji aizvadītā spēles vidusdaļa.

Zvirgzdiņš: "Redzējām mūsu līmeni"

15. , 2008: Pēc šodien piedzīvotā zaudējuma austrālietēm Latvijas izlases galvenais treneris Ainārs Zvirgzdiņš atzina, ka rezultāts ir likumsakarīgs, un šobrīd pasaules vadošās izlases ir galvastiesu pārākas par Latviju.

Cienīga spēle pret Austrāliju

15. , 2008: Latvijas basktbolistes, veiksmīgi cīnīdamās pirmo puslaiku, nākamajās divdesmit minūtēs tomēr nespēja izrādīt nopietnu pretestību Pekinas olimpiskā turnīra mačā pret pašreizējām pasaules čempionēm austrālietēm un piedzīvoja zaudējumu 73:96.

Zvirgzdiņš: "Samainījām visu!"

13. , 2008: "Šai bija jābūt lūzuma spēlei, kas parāda, vai mēs esam gatavi šai olimpiādei, vai neesam," pēc uzvaras pār brazīlietēm atzina Latvijas izlases galvenais treneris Ainārs Zvirgzdiņš. Cīņa par ceturtdaļfinālu turpinās!

Brazīlija uzveikta!

13. , 2008: Latvijas sieviešu basketbola izlase šodien ar rezultātu 79:78 pieveica Brazīliju olimpiskā basketbola turnīra trešajā A apakšgrupas spēlē un turpina cīņu par vietu labāko astoņniekā. Ar 25 punktiem rezultatīvākā mūsu izlasē bija Anete Jēkabsone-Žogota.

Zvirgzdiņš: "Situācija jālabo"

11. , 2008: Zaudējuma iemesli baltkrievietēm ir zināmi, un uz atlikušajām spēlēm jāmēģina tos labot vai vismaz kaut kā vērst par labu, pēc šāsdienas zaudējuma atzina Latvijas sieviešu basketbola izlases galvenais treneris Ainārs Zvirgzdiņš. Cita starpā jādomā, kā uzlabot komandas līderes Anetes Jēkabsones-Žogotas gatavību spēlēt.

Latvija piekāpjas Baltkrievijai

11. , 2008: Šodien Latvijas nacionālā sieviešu basketbola izlase piedzīvoja otro zaudējumu Pekinas olimpisko spēļu basketbola turnīrā, A apakšgrupas mačā ar rezultātu 57:80 piekāpjoties Baltkrievijas valstsvienībai.

Galotnē pārākas krievietes

09. , 2008: Latvijas sieviešu basketbola izlase šovakar piedzīvoja zaudējumu savā pirmajā spēlē Olimpiādē, ar rezultātu 57:62 piekāpjoties spēcīgajai Krievijas valstsvienībai. Latvijas labā Liene Jansone guva 24 punktus un izcīnīja 5 atlēkušās bumbas.

Latvietes vareni cīnās ar ASV

04. , 2008: Latvijas sieviešu basketbola valstsvienība šodien FIBA „Dimanta bumbas” turnīra otrajā spēlē sacentās ar pieckārtējām Olimpiskajām čempionēm no ASV, tikai spēles izskaņā atzīstot nelielu sāncenšu pārākumu 74:84.

Grudins respektē Latviju

01. , 2008: Latvijas sieviešu basketbola valstsvienība sestdien plkst. 10:30 pēc Latvijas laika FIBA „Dimanta bumbas” turnīra pirmajā spēlē tiksies ar Krieviju, kuras galvenais treneris Igors Grudins telefonsarunā ar eSports.lv cienīgi izteicās par mūsu komandu.

Visas ziņas, pa lapām: