© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/sieviesu_izlase/news/3539

Pēdējās spēles

Visas spēles

Dikeoulakos nosauc sieviešu izlases kandidātes

21.06.2010

 

Latvijas Nacionālās sieviešu basketbola valstsvienības galvenais treneris Džordžs Dikeulakos (George Dikeoulakos) nosaucis tās 20 spēlētājas, kuras kandidē uz iekļūšanu sastāvā startam Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēs.

 

Uz pirmo treniņu pirmdien, 5.jūlijā, treneru Džordža Dikeulakosa, Aigara Neripa, Huliana Martineza Almana un Viktora Lāča vadībā pulcēsies piecpadsmit spēlētājas: Elīna Babkina, Anda Eibele, Zane Eglīte, Kristīne Kārkliņa, Santa Dreimane, Gunta Baško, Ieva Veinberga, Anete Horelika, Baiba Eglīte, Dita Krumberga, Liene Jansone, Aija Putniņa, Ieva Kubliņa, Aija Brumermene un Zane Tamane.

Tāpat trenera redzeslokā ir arī piecas meitenes no U-20 valstsvienības: Kristīne Vītola, Anete Šteinberga, Liene Priede, Sabīne Niedola un Linda Rubene, kuras varētu pievienoties komandai pēc Eiropas U-20 čempionāta, kurš šogad no 15. līdz 25. jūlijam norisināsies Liepājā.

Gatavojoties Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm, komandai kopā paredzētas 10 pārbaudes spēles, no tām divas tiks aizvadītas Latvijā – 31.jūlija Valmierā ar Somijas valstsvienību un 5.augustā Arēnā Rīga ar Ukrainas komandu. Tāpat, no 15. līdz 17. jūlijam valstvienība piedalīsies starptautiskā turnīrā Itālijā, bet no 24. līdz 26. jūlijam turnīrā Turcijā.

Pirmo oficiālo Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēli komanda aizvadīs 14.augustā izbraukumā tiekoties ar Rumānijas valstsvienību.

Foto: Mikus Kļaviņš, LBS