© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/sieviesu_izlase/news/3558

Pēdējās spēles

Visas spēles

Basketbolistes piedalīsies Jūras svētkos Liepājā

09.07.2010

 

Latvijas sieviešu basketbola valstsvienības spēlētājas sestdien, 10. jūlijā, piedalīsies Jūras svētkos Liepājā, iesaistoties dažādās aktivitātēs un kopā ar citu valstu sportistēm izmēģinot spēkus LMT trīspunktu metienu konkursā.

 

Šogad Jūras svētki notiek īpašā laikā, tikai dažas dienas pirms Eiropas U20 sieviešu basketbola čempionāta, tāpēc liepājniekiem un pilsētas viesiem būs laba iespēja iesildīties lielajam notikumam.

Svētki sāksies plkst. 12:00 Liepājas promenādē. Svētku dalībnieki un viesi varēs sacensties soda metienos, bērnu ērtībām tiks uzstādīts „Latvijas Mobilā telefona” gaisa balona īpašais basketbola grozs. Darbosies lielā skatuve, notiks ielu teātra festivāls „Zeme. Debess. Jūra.” un 15. starptautiskais gleznotāju plenērs „Pilsēta un Jūra”.

No plkst. 13:00 pasākuma vietā notiks dažādi konkursi ar Latvijas izlases spēlētāju līdzdalību, būs iespēja nofotografēties kopā ar basketbolistēm un īpašumā iegūt viņu autogrāfus. Orientējoši plkst. 13:30 sāksies LMT trīspunktu metienu konkurss, kurā piedalīsies ievērojami liepājnieki.

Eiropas čempionāta laikā LMT trīspunktu metienu konkurss notiks pirms Latvijas spēlēm pie Liepājas Olimpiskā centra (Brīvības iela 39).

U20 čempionāts sāksies 15. jūlijā Liepājā un Grobiņā. Latvija B apakšgrupā spēlēs ar Zviedriju, Krieviju un Ukrainu, trīs labākajām vienībām iekļūstot nākamajā kārtā.

 

U20 European Championship Women 2010

Grozs

A grupa

B grupa

C grupa

D grupa

1

Francija

Krievija

Spānija

Lietuva

2

Polija

Zviedrija

Serbija

Turcija

3

Bulgārija

Ukraina

Itālija

Baltkrievija

4

Nīderlande

Latvija

Vācija

Rumānija

 

Eiropas čempionāta biļetes un ieejas kartes nopērkamas

  • „Biļešu servisa” tirdzniecības vietās (skatīt pirmo pielikumu),
  • mājas lapā www.bilesuserviss.lv
  • Liepājas Olimpiskajā centrā (Brīvības iela 39, Liepāja) un Grobiņas sporta centrā (M. Namiķa ielā 2b, sākot no 13. jūlija)

 

Biļetes uz čempionāta spēlēm maksā no 2 līdz 5 latiem, tās ir derīgas visām dienas spēlēm. Pērkot četras un vairāk biļetes, katra no tām maksās 2 latus, tādējādi čempionāta spēles izdevīgāk iespējams apmeklēt kopā ar ģimeni un draugiem. Čempionāta ieejas karte, ar kuru varēs apmeklēt visas turnīra spēles, maksā 25 latus.

 

Latvijas pirmās spēles Eiropas U20 čempionātā

Diena

Laiks

Spēle

Zāle

Biļetes

15.07

21:00

Latvija - Zviedrija

Liepāja

Pirkt biļetes

16.07

20:45

Latvija - Krievija

Liepāja

Pirkt biļetes

17.07

20:15

Latvija - Ukraina

Grobiņa

Pirkt biļetes