© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/sieviesu_izlase/news/3571

Pēdējās spēles

Visas spēles

Starptautiskās basketbola spēles rādīs Viasat Sport Baltic un TV6

14.07.2010

 

Latvijas basketbola savienība (LBS) un Viasat Sport Baltic ir kļuvuši par sadarbības partneriem, līdz ar ko jūlijā TV kanālos Viasat Sport Baltic un TV6 varēs redzēt Eiropas U-20 čempionāta spēles, bet augustā – Latvijas valstsvienību cīņas Eiropas čempionātu kvalifikācijas turnīrā.

 

Latvijas Basketbola savienības ģenerālsekretārs Edgars Šneps atzinīgi vērtē Viasat ieinteresētību sadarbībā. „Pirmo reizi kādu no televīzijām interesē jaunatnes čempionāts, par translācijām neprasot samaksu. Basketbola cienītājiem būs iespēja redzēt daudz interesantu spēļu un Eiropas uzlēcošās zvaigznes.”

Viasat Sport Baltic parādīs visas Latvijas U-20 komandas spēles, kā arī Eiropas čempionāta pusfināla mačus un cīņas par medaļām.

Valstsvienību spēles Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīros augustā Viasat Sport Baltic translēs tiešraidē, bet atkārtojumus demonstrēs TV6.

Basketbola cienītāji varēs redzēt visas vīriešu un sieviešu valstsvienību spēles savā laukumā, kā arī vīriešu komandas spēles izbraukumā Itālijā un Izraēlā, un sieviešu vienības cīņas  Rumānijā, Izraēlā un Serbijā. Par iespējām translēt spēles no Melnkalnes un Somijas vēl tiks ziņots.

Viasat un LBS turpina sarunas arī par vairāku nākamās sezonas basketbola projektu translāciju Viasat kanālos.

Toms Circenis, Viasat Sport Baltic programmu direktors: “Basketbolam ir nozīmīga loma gan Latvijas sporta dzīvē, gan Viasat kanālos. Meklēsim sadarbības paplašināšanas iespējas ar LBS, kā arī saviem skatītājiem bez Eiropas U-20 čempionāta Liepājā un Nacionālo izlašu kvalifikācijas spēlēm, mēs rudenī piedāvāsim arī Pasaules čempionātus vīriešiem un sievietēm un kā ierasts visu ULEB Eirolīgas sezonu.”