© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/sieviesu_izlase/news/3664?season=8

Pēdējās spēles

Visas spēles

Dikeoulakoss: vēl jāpierod spēlēt bez galvenās snaiperes

05.08.2010

 

Sieviešu valstsvienības galvenais treneris George Dikeoulakoss pēc Ukrainas izlases sagraušanas (60:38) tikai daļēji apmierināts ar spēles kvalitāti

 

"Komandas ķīmija un šodienas spēles gaita atgādināja, ka Latvijas komanda palikusi bez spēlētājas, kura katrā mačā varēja gūt pa divdesmit punktiem," valstsvienības galvenais treneris George Dikeoulakoss atzina, ka "Jēkabsones faktors" vēl nav aizmirsts un uzbrukuma kvalitāte vēl nav sasniegusi vēlamo.

Treneris arī norādīja, ka tikai deviņi tālmetieni pa visu spēli neesot skaidrojami ar taktisko uzstādījumu izdarīt aktīvu spiedienu uz groza apakšu. "Mana koncepcija paredz sabalansētu uzbrukumu, diemžēl šodien īsta līdzsvara pietrūka, jo ne vienmēr tika izmantotas iespējas izspēlēt bumbu āra no soda laukuma brīvam tālmetienam. Varbūt tāpēc guvām tikai 60 punktus."

Kopumā George Dikeoulakoss tomēr ir apmierināts ar komandas progresu un cer, ka pēdējā nedēļā pirms Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra sākuma pozitīvā tendence tiks turpināta.

Pēdējo pārbaudes spēli Latvijas komanda aizvadīs piektdien, aiz slēgtām durvīm vēlreiz sacenšoties ar Ukrainas izlasi.

Foto: sportacentrs.com