© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/sieviesu_izlase/news/3733

Pēdējās spēles

Visas spēles

Dikeolakoss: neapmierināja koncentrācijas līmenis

17.08.2010

 

Sieviešu valstsvienības galvenais treneris Georgioss Dikeoulakoss pēc zaudējuma Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē ar Izraēlu (66:71) pateicās līdzjutējiem par atbalstu un atvainojās par komandas sniegumu un rezultātu.

 

"Zinājām, ka pretinieces 38 minūtes izmantos zonas aizsardzību, gatavojāmies ar to cīnīties, taču atsevišķās detaļās nenostrādājām līdz galam. Pretiniecēm nebija ko zaudēt, un viņas izraudzījās ļoti riskantu aizsardzības variantu - koncentrējās groza apakšā, ļaujot mums mest trīspunktniekus. Mēs viņas centāmies izvilkt ārā, un panākt, lai uzbrukums būtu sabalansēts. Taču sīkās detaļās netika nostrādāts līdz galam.

Mans lielākais pārmetums spēlētājām ir par nepietiekamu koncentrācijas līmeni, taču zaudējums ir mūsu kopējā neveiksme. Diemžēl dažai potenciālajai līderei šī nebija vislabākā diena. Savukārt basketbolistēm, kuras labi palīdzēja komandai spēles vidū, pietrūka pieredzes un pasmes uzvarēt galotnē.

Nekādā gadījumā neesmu zaudējis ticību spēlētājām. Tagad mums jābūt uzmanīgiem, lai meitenes, īpaši jaunās, nezaudētu pārliecību par sevi. Jāizpēta kļūdas, lai saprastu, ka zaudējām nevis mūsu sliktā līmeņa dēļ, bet gan tāpēc, ka konkrētas lietas šodien neizdarījām tik labi, kā rakstīts mācību grāmatā. Nav laika asarām, jāgatavojas atlikušajām četrām spēlēm. Katrā no tām gribam uzvarēt."

Foto: sportacentrs.com