© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/sieviesu_izlase/news/3763

Pēdējās spēles

Visas spēles

Dikeoulakoss: Paldies līdzjutējiem, turpinām cīnīties

23.08.2010

 

Sieviešu valstsvienības galvenais treneris Georgioss Dikeoulakoss pēc uzvaras pār Rumāniju (83:70) īpaši uzsvēra skatītāju atbalsta lielo nozīmi un cer uz tādu arī pēdējā mačā svētdien pret Serbijas komandu.

 

Pēc diviem zaudējumiem meitenēm psiholoģiski nebija viegli. Vajadzēja atrast savu spēli, samazināt kļūdu skaitu. Ar skatītāju atbalstu mums izdevās to izdarīt. Neskatoties uz it kā nelielo pārsvaru rezultātā, mēs bijām labākā komanda laukumā, jau kopš pirmās ceturtdaļas beigām kontrolējām notikumus un man nebija šaubu par uzvaru.

Mēs kopā darām visu iespējamo, lai spēlētu labāk. Šodien kļūdu bija mazāk nekā iepriekšējā mačā. 70 ielaisti punkti izskaidrojami nevis ar slikto aizsardzību, bet gan spēles tempu. Bija daudz ātro uzbrukumu gan vienai, gan otrai komandai. Rumānijas komandai vienubrīd izdevās mūs nobremzēt ar zonas 1-3-1 palīdzību. Tomēr mūsu pieredzējušās spēlētājas prata atrast pareizos risinājumus. Liela nozīme bija enerģijai, ar kādu meitenes šodien spēlēja.

18 kļūdu joprojām ir par daudz, turklāt slikti, ka daļa no tājm ir bērnišķīgas. Cīnīsimies, lai to būtu mazāk. Kopumā nevaru būt apmierināts ar situāciju, jo mums ir divi zaudējumi. Tas liecina, ka komandas ķīmijā kaut kas nav nostrādājis līdz galam. Taču mums joprojām ir iespējas sasniegt mērķi un ceram, ka ar līdzjutēju atbalstu to izdarīsim.