© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/sljbl/mini/ljbl_finali_zeni/finali_u_13_grupa_sp_par_9_16_vietu/news/3827

LJBL ģenerālsponsors


LJBL ATBALSTĪTĀJI









LJBL partneri



Gulbene: „Lauzīsimies uz augšu”

16.09.2010

 

Gulbenes sporta skolas direktors Normunds Aizpurs sola cīnīties, lai atgrieztos Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas A divīzijā.

 

Par sagatavošanos. Treniņi notiek pēc plāna, visi kārtīgi pastrādājuši un gatavi sezonai.

Par naudu. Paldies pašvaldībai – vēl turamies, kaut arī situācija kļūst aizvien nopietnāka. Bezdarba dēļ uz vecāku palīdzību cerēt nevaram. Vislielākās problēmas sagādā licenču nauda, kas šogad palielināta.

Par popularitāti. Gulbenē skolēnu skaits šogad sarucis par 180 bērniem. Mums gan visas grupas ir pilnas. Gan tradīciju nopelns, gan arī aktīvi piestrādājam, lai bērni nāk trenēties.

Par B divīziju. No piecām komandām trīs noteikti varētu spēlēt A divīzijā, divas ir švakākas. Cinīsimies – pavasarī jātiek pārspēlēs un jālaužas uz augšu. Mērķim jābūt.

Par izņēmumu. Mūsu U-14 komanda ar wild card spēlēs A divīzijā. Tas mums uzliek papildus izdevumus, jo visas spēles būs jāaizvada viesos un katrā izbraukumā jādodas atsevišķi no citu grupu komandām. Taču ir vērts to darīt, lai puikām palīdzētu noturēt sportisko līmeni.

Par motivāciju. Padoties nedrīkstam. Ja basketbols pazudīs Gulbenē, paliks tikai Rīga un vēl dažas lielās pilsētas. Ar to vien taču nepietiek.

Līdz Swedbank Jaunatnes līgas 19.sezonas sākumam vēl divas dienas.

Sestdien Jelgavas sporta hallē Mātera ielā 44a savā starpā tiksies Jelgavas un Rīga/DSN komandas. Visintriģējošāko spēli U-17 grupā, kurā savā starpā tiksies pērnie čempioni Jelgavas basketbolisti un Latvijas kadetu izlases galvenā trenera Raivo Otersona vadītā komanda Rīga/DSN, plkst.15 tiešraidē translēs sportacentrs.com.

Foto: Dzirkstele.lv