© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/sljbl/news/3531

LJBL ģenerālsponsors


LJBL ATBALSTĪTĀJI









LJBL partneri



Gundars Daudze pie sevis aicina jaunos basketbolistus

08.06.2010

 

Trešdien, 9.jūnijā, plkst. 11:00, Latvijas Republikas Saeimas namā, priekšsēdētājs Gundars Daudze sveiks labākos Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas (Swedbank LJBL) dalībniekus mācībās un basketbola laukumā.

 

Lai sekmētu jauno basketbolistu kā vispusīgas personības veidošanos, motivējot būt labākajiem gan mācībās, gan sportā, kā arī izvirzot dzīvē mērķi kļūt par profesionāli sevis izvēlētājā darbības jomā, šogad Swedbank LJBL apbalvo ne tikai labākos jaunos basketbolistus sportā, bet arī mācībās.

Bez labāko jauno basketbolistu skolas solā apbalvošanas, Saeimā tiks sveikti arī 2009./2010. gada sezona labākie treneri, kā arī pasniegtas Voldemāra Baumaņa piemiņas balvas labākajiem jaunatnes spēlētājiem – Artjomam Butjankovam un Sabīnei Niedolai.

Pasākumā bez Saeimas priekšsēdētāja Gundara Daudzes piedalīsies Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas vadītājs Jānis Strazdiņš, Izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe, IZM Sporta departamenta direktore Agra Brūne, A/S Swedbank valdes priekšsēdētājs Māris Mančinskis, LBS prezidents Ojārs Kehris, LBS ģenerālsekretārs Edgars Šneps un Swedbank LJBL direktore Anitra Eiklone.