© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/sljbl/news/3746

LJBL ģenerālsponsors


LJBL ATBALSTĪTĀJI









LJBL partneri



Valmierā norisināsies Ziemeļvidzemes ielu basketbola vasara 2010 6. posms

19.08.2010

 

21. augusta sestdienā Valmierā plkst. 11:00 Valmieras 5. vidusskolas stāvlaukumā Raiņa ielā 3 turpināsies Ziemeļvidzemes ielu basketbola vasara 2010. Reģistrēties Valmieras posmam iespējams interneta portālā ielubasketbols.lv vai arī sacensību posma dienā no plkst. 9:00 rītā.

 

Valmierā būs iespēja piedalīties ne tikai azartiskās ielu basketbola sacensībās, bet arī iesaistīties dažādos atbalstītāju konkursos un laimēt balvas. Pasākuma ietvaros ir paredzētas aktivitātes gan pieaugušajiem, gan bērniem.

Šis posms tiks aizvadīts uz cietā seguma, kas nozīmē, ka cīņas būs nopietnas un azartiskas. Aktivitātes jau no plkst. 10:00 visas dienas garumā – ne tikai ielu basketbols, bet arī konkursi, paraugdemonstrējumi, balvas un sportiska gaisotne! Dalībniekus lūdzam laikus reģistrēt savu komandu www.ielubasketbols.lv, kā arī pēc tam apstiprināt savu dalību līdz plkst. 10:30 sacensību vietā pie galvenā sekretāra.

UZMANĪBU!!! Komandām, kuras piedalījušās kādā no iepriekšējiem posmiem, piesakoties mājaslapā www.ielubasketbols.lv līdz piektdienas 24:00 saņems 20% atlaidi no dalības maksas. VIP, MIX un Uzņēmumu grupās -30% atlaide visām komandām arī jaunajām!