© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/sljbl/zeni/2_divizija_rietumi/u_15/news/3823

LJBL ģenerālsponsors


LJBL ATBALSTĪTĀJI









LJBL partneri



Jelgava: „Pirms katras sezonas esam optimisti”

14.09.2010

 

Jelgavas U-17 komandas galvenais treneris Pēteris Lagzdiņš apmierināts ar gatavību Swedbank LJBL jaunajai sezonai

 

Par vasaru. Esam labi pastrādājuši – bija 10 dienu treniņnometne, pēc tam darbojāmies savā zālē Jelgavā. Vienmēr var vēlēties labāk un vairāk, taču pamatvilcienos esam izdarījuši visu, kas plānots.

Par iztikšanu. Klajas kā visiem – turamies, bet varētu būt labāk. Daži puiši netika uz treniņnometni, bijām spiesti attikties no līdzdalības turnīrā Igaunijā, jo pārāk lielas izmaksas uz vecāku pleciem uzkraut nevaram atļauties. Paldies Jelgavas domei un Sporta servisa centram, kas nodrošina nepārtrauktu atbalstu.

Par kvalitāti. Cenšamies apmeklēt treneru klīnikas vismaz Rīgā, jo pat uz Lietuvu aizbraukt iznāk par dārgu. Informācija ir, jaunumiem sekojam. Šovasar noderīgas lietas pastāstīja, piemēram, horvātu treneris Jasmīns Repeša – par taktikas risinājumiem, zonas aizsardzību. Tiesa, dzirdēti arī tādi vieslektori, no kuriem lielas jēgas nav bijis.

Par jauno sezonu. Pirms katras sezonas esmu bijis optimists un arī šī nav izņēmums. Mērķis ir skaidrs – nospēlēt ne sliktāk kā pērn, kad Jelgavas basketbolisti kļuva par čempioniem gan U-16, gan U-15 grupā.

Līdz Swedbank Jaunatnes līgas 19.sezonas sākumam vēl četras dienas.

Sestdien Jelgavas sporta hallē Mātera ielā 44a savā starpā tiksies Jelgavas un Rīga/DSN komandas. Visintriģējošāko spēli U-17 grupā, kurā savā starpā tiksies pērnie čempioni Jelgavas basketbolisti un Latvijas kadetu izlases galvenā trenera Raivo Otersona vadītā komanda Rīga/DSN, plkst.15 tiešraidē translēs sportacentrs.com.

Foto: Jelgavas vēstnesis