© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/sljbl/jaunumi?p=10

LJBL ģenerālsponsors


LJBL ATBALSTĪTĀJI









LJBL partneri



Jaunumi

 

Talantu Nedēļas 2. diena - "Par Tīru Spēli"

02. , 2010: No 1. līdz 6. februārim Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līga pirmo reizi rīko Talantu nedēļu, kuras laikā jaunie basketbolisti un izcilas personības līdzdarbosies sporta, izglītības un labdarības pasākumos.

Talantu Nedēļas 1. diena - "Bumbas skolām"

02. , 2010: No 1. līdz 6. februārim Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līga pirmo reizi rīko Talantu nedēļu, kuras laikā jaunie basketbolisti un izcilas personības līdzdarbosies sporta, izglītības un labdarības pasākumos.

Swedbank LJBL dāvinās basketbola bumbas

29. , 2010: No 1. līdz 6. februārim Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līga pirmo reizi rīko Talantu nedēļu, kuras laikā jaunie basketbolisti un izcilas personības līdzdarbosies sporta, izglītības un labdarības pasākumos.

Pirmdien sākas Swedbank LJBL Talantu Nedēļa

28. , 2010: No 1. līdz 6. februārim Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līga pirmo reizi rīko Talantu nedēļu, kuras laikā jaunie basketbolisti un izcilas personības līdzdarbosies sporta, izglītības un labdarības pasākumos.

Swedbank LJBL Zvaigžņu spēles balsojums noslēgsies 29. janvārī

28. , 2010: Vēl tikai šodien un rīt Swedbank Latvijas Jaunatnes basketbola līgas mājas lapā iespējams nobalsot par LJBL 2010. gada Zvaigžņu spēles dalībniekiem. 34 no 40 balsojuma līderiem saglabājuši pozīcijas, reģistrēti seši jaunpienācēji.

Paldies visiem Molten kausa izcīņas basketbolā dalībniekiem

24. , 2010: Noslēgusies Molten kausa izcīņa basketbolā meitenēm

Molten kausa izcīņa meitenēm

22. , 2010: 22.01. D2 un C grupas rezultāti

Ainārs Čukste: Ja esam labi, tas jāparāda laukumā

19. , 2010: "Spēles bija tiešām labas, kvalitatīvas, meitenes parādīja labu meistarību visu dienu garumā," trīs dienas skatot un vērtējot jaunatnes basketbola izlašu kandidātes, iepriecināts par redzēto ir Latvijas U-16 valstsvienības, "TTT Junioru" un "Rīdzenes" galvenais treneris Ainārs Čukste.

LJBL Zvaigžņu spēles balsojumā vadībā Meiers un Bebre

19. , 2010: Vēl desmit dienas Basket.lv mājas lapā turpināsies interneta balsojums par „Swedbank” Latvijas jaunatnes basketbola līgas Zvaigžņu spēles dalībniekiem. A divīzijas komandu spēlētāju vidū visvairāk balsu saņēmis Ventspils „Spars” centra spēlētājs Mārtiņš Meiers un BK „Kolibri” aizsardze Sigita Bebre, treneru konkurencē vadībā esot jau minēto vienību vadītājiem Jurim Petrovam un Mudītei Zanderei.

Visas ziņas, pa lapām: