© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/viriesu_izlase/jaunumi?p=6

Izlases sponsori








Pēdējās spēles

Visas spēles

Jaunumi

 

Izlase zaudē pēdējā pārbaudes spēlē

29. , 2010: Latvijas vīriešu basketbola izlase šodien Maskavā aizvadīja pēdējo pārbaudes spēli pirms Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra, tiekoties ar Krievijas komandu. Diemžēl tika piedzīvots zaudējums ar 68:89.

Zināms vīriešu izlases sastāvs

29. , 2010: Latvijas basketbola valstsvienības treneru kolektīvs nosaucis tos spēlētājus, kas pārstāvēs Latviju 2011. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā. Lai arī uz katru spēli varēs pieteikt 12 spēlētājus, sastāvā atstāti 14 basketbolisti.

Vīriešu izlase apspēlē Igauniju

26. , 2010: Latvijas vīriešu basketbola izlase otrajā pārbaudes spēlē Tallinā sīvā spēlē ar 78:74 pārspēja Igaunijas izlasi. Šodien mūsu komandā rezultatīvākie ar 13 punktiem bija Jānis Strēlnieks un Ingus Bankevics.

Latvijas vīriem pārbaude pret Igauniju

26. , 2010: Šodien pārbaudes spēli, gatavojoties 2011. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram, aizvadīs Latvijas nacionālā vīriešu basketbola izlase, kas samēros spēkus ar Igaunijas valstsvienību. Mača sākums pulksten 19:00, un tiešraidē to varēs vērot televīzijas kanālā Viasat Sport Baltic.

Latvijas vīriešu basketbola izlase pārliecinoši uzvar zviedrus

25. , 2010: Šodien Latvijas vīriešu basketbola izlase Tallinā notiekošajā triju izlašu pārbaudes turnīrā, pārliecinoši uzvarēja Zviedrijas izlasi ar rezultātu 91:68.

Bagatskis par spēlēm Ukrainā

19. , 2010: Latvijas Nacionālā vīriešu valstsvienība turpina gatavoties 2011. gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm, un mūsu izlasei aiz muguras ir Kijevā aizvadītas divas pārbaudes spēles ar Ukrainas izlasi. Par šīm spēlēm, kurās tika gūta uzvara, kā arī piedzīvots zaudējums, iespaidos dalījās valstsvienības galvenais treneris Ainars Bagatskis.

Otrajā spēlē pret ukraiņiem zaudējums

19. , 2010: Latvijas basketbola izlase, turpinot gatavošanos Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram, šodien aizvadīja otro no divām pārbaudes spēlēm ar Ukrainas valstsvienību un piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 72:83.

Pirmajā spēlē ukraiņi pieveikti papildlaikā

17. , 2010: Latvijas basketbola izlase, turpinot gatavošanos Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram, šodien aizvadīja pirmo no divām pārbaudes spēlēm ar Ukrainu un izcīnīja uzvaru pagarinājumā – 82:80.

Izlase dodas uz Ukrainu

16. , 2010: Latvijas Nacionālā vīriešu basketbola izlase turpina gatavoties Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm, un jau šodien izlido uz Kijevu, kur plāno aizvadīt divas pārbaudes spēles pret mājiniekiem - Ukrainas valstsvienību.

Izlase zaudē poļiem

11. , 2010: Latvijas basketbola izlase pārbaudes spēlē piedzīvojusi zaudējumu pret Poliju. Poļi revanšējās par vakar piedzīvoto neveiksmi, šodien uzvarot ar 71:60. Mūsējiem rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Kaspars Bērziņš.

Visas ziņas, pa lapām: