© 2006, basket.lv
http://www.basket.lv/viriesu_izlase/parbaudes_speles/news/3578

Izlases sponsori








Pēdējās spēles

Visas spēles

Izlase dodas uz Ukrainu

16.07.2010

 

Latvijas Nacionālā vīriešu basketbola izlase turpina gatavoties Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm, un jau šodien izlido uz Kijevu, kur plāno aizvadīt divas pārbaudes spēles pret mājiniekiem - Ukrainas valstsvienību.

 

Latvijas valstsvienība turpina gatavošanās ciklu pirms Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēm, un jau šodien izlase izlido uz Ukrainu, kur sestdien un svētdien plkst. 19.00 aizvadīs divas pārbaudes spēles pret ukraiņiem. Komandas noskaņojums ir kaujiniecisks, un divu pārbaudes spēļu vieni no galvenajiem uzdevumiem paliek nemainīgi: iespēlēt jauno sastāvu, atrast optimāli labākos taktiskos zīmējumus, kā arī izvērtēt to, kā veidojas jaunais komandas kodols.

Šoreiz izlasi Ukrainā pārstāvēs 12 valstsvienības kandidāti: Edgars Jeromanovs, Jānis Strēlnieks, Rinalds Sirsniņš, Mareks Jurevičus, Artūrs Štālbergs, Rolands Freimanis, Ronalds Zaķis, Kaspars Bērziņš, Ingus Bankevics, Dairis Betāns un Andrejs Šeļakovs.

Jāpiebilst, ka lieliska notikuma dēļ uz Ukrainu nedevās pieredzējušākais izlases kandidāts Raitis Grafs, kurš plāno iestūrēt laulības ostā. Ar to arī apsveicam!